Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Απομίμηση Bluesky Gel Polish...

Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για τη γνησιότητα του ημιμόνιμου βερνικιού Bluesky.
Έχουν κυκλοφορήσει λοιπόν στην αγορά ακριβώς τα ίδια μπουκαλάκια με τα γνήσια (ίδια ml, ίδιο χρώμα) με τη μόνη διαφορά στη μακέτα. Ενώ δηλαδή στα γνήσια τα χαρακτηριστικά που αναγράφονται είναι χαραγμένα, στην εκδοχή της απομίμησης πάνω στα μπουκαλάκια υπάρχει ένα αυτοκόλλητο.
Όταν το πρωτοείδα με τα μάτια μου τρελάθηκα. Κι έτσι δικαιολόγησα στο μυαλό μου την όλη φιλοσοφία του e - bay. Εννοείται ότι δεν θα βγάλω σκάρτο το e-bay απλά πρέπει να έχετε
τα μάτια σας ανοιχτά. Το να ψωνίζεις κάτι και να το πληρώνεις για γνήσιο αλλά να είναι «imitation» είναι ένα θέμα. Το να πουλάς ένα «imitation» προϊόν που μπαίνει πάνω στα νύχια σου, έρχεται σε επαφή με το δέρμα σου, δημιουργεί αλλεργίες, εκζέματα κ.ο.κ είναι άλλο θέμα. Το να γνωρίζεις όλα τα παραπάνω και να ψωνίζεις σαν καταναλωτής το εν λόγω προϊόν είναι πια τι να πω; να το πω ανεγκέφαλο;να το πω εγκληματικό; αντιεπαγγελματικό; ανήθικο; δε θα αναφερθώ καθόλου βέβαια σε αυτούς που τα πουλάνε!
Η σωστή ενημέρωση είναι το παν και τώρα πια που ξέρετε πως να προστατεύσετε εσάς και τις πελάτισσές σας ελπίζω να κάνετε τη σωστή επιλογή προμηθευτή στην επόμενη αγορά σας.
Να επισημάνω εδώ ότι συνήθως αντιγραφές και απομιμήσεις προϊόντων βλέπουμε στις μεγάλες εταιρείες αθλητικών ειδών, γυαλιών ήλιου, ρούχων. Σε κωδικούς κυρίως με μεγάλη εμπορική ζήτηση. Αυτό μας αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται για ένα τυχαίο προϊόν. Το γεγονός ότι κάποιοι μπαίνουν στο κόπο να το αντιγράψουν, εμένα μου λέει πολλά πάντως.
Βέβαια αξίζει να σας πω ότι σαφώς και δεν έχει καμία σχέση η απομίμηση με το γνήσιο μπουκαλάκι. Το κακό είναι ότι εξαιτίας της απομίμησης ίσως έχει δημιουργηθεί λάθος εικόνα για το προϊόν με αποτέλεσμα κάποιοι να το θεωρούν κακό σαν υλικό, σαν εφαρμογή, σαν διάρκεια, κάτι εντελώς άστοχο και άκυρο. Κι αν το είχατε δοκιμάσει στο παρελθόν και κάτι δεν σας άρεσε θα σας έλεγα να σκεφτείτε πολύ καλά από που το πήρατε και να του δώσετε άλλη μια ευκαιρία γιατί πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει το δικό σας gel polish.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου