Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Πανάκια Cleanser



Η Bluesky έρχεται να μας κάνει τη δουλειά μας πιο εύκολη με αυτά τα υπέροχα πανάκια σε   "metalise" συσκευασία των 500 τμχ τα οποία είναι εμποτισμένα με υγρό cleanser. 
Ξεχάστε λοιπόν το χαρτί κυτταρίνης, το βαμβάκι(το χνούδι ειδικά),το υγρό cleanser, το καθαρό οινόπνευμα ή το καθαρό ασετόν και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη. Κατά τη διάρκεια του μανικιούρ και μετά το "μπαφάρισμα"(πριν εφαρμόσουμε το Base Coat) καθαρίζουμε το νύχι είτε με καθαρό οινόπνευμα, είτε με καθαρό ασετόν είτε με υγρό cleanser. 
Επίσης στο τέλος του ημιμόνιμου μανικιούρ και μετά την εφαρμογή του Top Coat με καθαρό οινόπνευμα πάλι ή υγρό cleanser, θα πάρουμε την κολλώδη ουσία. Κι αναρωτιέμαι, γιατί να κάνετε τη ζωή σας τόσο δύσκολη από τη στιγμή που με τα πανάκια cleanser είναι όλα τόσο απλά. Χρησιμοποιείστε ένα πανάκι για όλα τα δάχτυλα για να πάρετε την λιπαρότητα κι άλλο ένα πανάκι στο τέλος για την αφαίρεση της κολλώδους ουσίας.
Σκίστε ενα πανάκι μπροστά στα μάτια της πελάτισσάς σας ,χρησιμοποιείστε το και μετά πετάξτε το. Αυτόματα εκείνη θα νιώσει μοναδική δείχνοντας της οτι χρησιμοποιείτε αυστηρά επαγγελματικά προϊόντα σε θέματα υγιεινής μόνο για εκείνη, κι έτσι εσείς και η επιχείρηση σας θα αποκτήσετε ένα κύρος μπροστά στα μάτια της.
Εαν τα έχετε δοκιμάσει ηδη ξέρω οτι τα έχετε λατρέψει.
Αν πάλι όχι, τι περιμένετε;