Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Αφαίρεση ημιμόνιμου βερνικιού στο σπίτι, μέρος 2ο



Μετά από την αποτυχημένη εκείνη προσπάθεια να κάνω αφαίρεση μόνη μου, σκέφτηκα ότι ίσως πρέπει να δώσω άλλη μια ευκαιρία στον εαυτό μου μπας και τα καταφέρω. 
Αυτή τη φορά, εξοπλίστηκα μόνο με μαντηλάκια αφαίρεσης, ένα "buffer" και ένα "pusher". 

Άνοιξα λοιπόν τα πανάκια, έβαλα ένα σε κάθε δάχτυλο και τα άφησα 7- 10'. Έπειτα πήρα το "pusher" και με απαλές κινήσεις απομάκρυνα το βερνίκι το οποίο είχε μαλακώσει και βγήκε σε χρόνο μηδέν. 
Ότι έμεινε το πέρασα με το "buffer" και ομολογώ ότι σε ένα 20λεπτακι ήμουν έτοιμη. Ούτε αλουμινόχαρτο, ούτε ασετόν ούτε τσούξιμο,  τίποτα.
Είναι μια βολική και έξυπνη λύση για όλες εσάς που δεν έχετε χρόνο να πάτε στη μανικιουρίστα σας και να κάνετε αφαίρεση. Είναι επίσης η πιο εύκολη, γρήγορη και πρακτική λύση για μια επαγγελματία.

Γνωρίζω πολυ καλά οτι το ασετόν σας φαίνεται πιο οικονομικό και πιο άμεσο στη χρήση. Ή έτσι τουλάχιστον μας έχουν κάνει να πιστεύουμε ως τώρα. Σεβαστείτε τον εαυτό σας και κατά συνέπεια τα νύχια και το δέρμα σας και αφιερώστε 2 ' παραπάνω απο το χρόνο σας για να κάνετε επιτελούς μια φορά σωστή και υγιή αφαίρεση.
Γιατί έχουμε πει οτι η διαδικασία του ημιμόνιμου και μόνο δεν μπορεί να προκαλέσει φθορά, αλλά όλα τα παρελκόμενα σας διαβεβαιώ, μπορούν. 

Τριχόπτωση



Είναι γεγονός ότι ο μήνας Σεπτέμβριος όπως και ο Οκτώβρης, είναι "ένοχος" για την τριχόπτωση.
Θυμάμαι πάντα με το που έμπαινε ο Σεπτέμβρης ότι έβλεπα παντού μαλλιά. Στο μπάνιο , στο μαξιλάρι, στο πάτωμα. Καλά δε θα μιλήσω για τη βούρτσα μαλλιών μου. Κάθε φορά που χτενιζόμουν ένιωθα ότι δε θα μου μείνει τρίχα για τρίχα.
Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και φέτος εννοείται. Φανταστείτε ότι από το κεφάλι μας ημερησίως πέφτουν γύρω στις 100-150 τρίχες. Δεν φτάνει δηλαδή που πέφτουν έτσι κι αλλιώς, (βέβαια αναπληρώνονται) ξεκίνησε κι αυτή "ρημαδοτριχόπτωση" και κάπου εκεί είπα φτάνει. Κάτι πρέπει να κάνω. Πάντα άκουγα αυτή την κλασσική ατάκα, του τύπου "κάνε υπομονή". Είπα λοιπόν να δοκιμάσω κάτι πιο αποτελεσματικό από την υπομονή μου.