Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Απομίμιση Bluesky Gel Polish



Έπειτα από πολύ σκέψη αποφάσισα να αφιερώσω λίγο χρόνο και να γράψω αυτό το άρθρο, που μόνο σκοπό του έχει να προστατεύσει τους καταναλωτές εντός Ελλάδας τουλάχιστον.
Τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει σάλος με το Bluesky Gel Polish που το βλέπουμε σε 9 στα 10 πλέον καταστήματα ομορφιάς. Και γιατί όχι στην τελική; Η ποιότητα του είναι πολύ καλή, η ποικιλία του σε χρώματα τεράστια και είναι ένα προϊόν που βελτιώνεται διαρκώς και διαρκώς.

Τι γίνεται  όμως πια με όλες αυτές τις σελίδες που κυκλοφορούν στο Facebook και που ξετρυπώνουν από τη μια μέρα στην άλλη; Κι εκεί αρχίζουν και προκύπτουν κάποια ερωτηματικά.
Αναρωτηθήκατε ποτέ για παράδειγμα γιατί η κάθε σελίδα έχει τη δική της κωδικοποίηση; Γιατί κάποια βερνίκια σε κάποιες σελίδες υπάρχουν ενώ σε κάποιες άλλες ή σε κάποια καταστήματα δεν τις γνωρίζουν καν; Γιατι κάποια χρώματα είναι τόσο διάφανα και «νερουλά» που θες 4 και 5 χέρια για να τα περάσεις; Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατι δεν υπάρχει ένα σταθερό τηλέφωνο πίσω από κάθε τέτοια σελίδα;
Αναρωτηθήκατε ποτέ επίσης για τη γνησιότητά τους; Μπορώ να σας παραθέσω άλλες 10 τέτοιες ερωτήσεις.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά και θα σας τα κάνω ακόμα πιο εύκολα.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ εισαγωγέας του Bluesky Gel Polish στην Ελλάδα, είναι η εταιρεία
GP TRADEBLUESKY COSMETICS ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΔΓ. Α.Ε (τηλ.επικοινωνίας 2105321105) η οποία και εισάγει την συσκευασία των 15ml και ΜΟΝΟ.  Σε 10 ml υπάρχει οτι βρίσκεται σε απόθεμα καθώς και τα χρώματα που αλλάζουν με τη θερμοκρασία.
Απο κει και πέρα υπάρχουν αντιπρόσωποι σε όλη την Ελλάδα οι οποίοι διαθέτουν τη συσκευασία των 15ml, τα σημεία πώλησης θα τα ανακοινώσει η εταιρεία άμεσα.
Επομένως`πολύ ξεκάθαρα σας λέω ότι εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα JK star nails που έχει κάποια τελευταία βερνίκια σε απόθεμα, οποιοδήποτε άλλο βερνίκι βλέπετε σε συσκευασία των 10ml πολύ απλά είναι ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ, γιατί πολύ απλά δεν τα εισάγει η εταιρεία , η οποία είναι και η μόνη που ξαναλέω εισάγει το προϊόν στην Ελλάδα. Αρα ΓΝΗΣΙΑ βερνίκια και ΜΟΝΟ είναι αυτά στην συσκευασία των 15ml.
Βέβαια το πιο ωραίο από όλα είναι οτι κάθε μια από τις σελίδες αυτές σας λέει να προσέχετε τις απομιμήσεις.
Τα χρήματα και η κρίση είναι δικά σας για να τα αξιοποιήσετε όπως εσείς νομίζετε.
Το ότι κάποιοι όμως τα εκμεταλλεύονται εξαιτίας της άγνοια σας και εις βάρος της υγείας των πελατισσών σας, νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε.
Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία.



1 σχόλιο: